Termes i Condicions – La Pupi Carrot

Termes i Condicions

Política de gestió i enviament dels articles

Tots els productes que trobaràs a lapupicarrot.com, es gestionen directament des d'aquest lloc web, tret del conte, que  es ven en la modalitat d'afiliat a Amazon. Per tant, per a la compra del conte, aplicaran els termes i condicions de Amazon. Així doncs, pel que fa a la resta d'articles, se'ls aplicarà els següents termes i condicions.

 1-Com comprar?

Tens dues opcions:

-Pots comprar el producte del conte directament a la pàgina d’inici, clicant a sota del producte “Comprar a Amazon”

- O  bé dirigir-te a la pàgina de la botiga dels tresors, fer clic en una de les nostres col·leccions i seleccionar el teu producte. Per a veure amb més detall el producte, clica a sobre d’ell i accediràs a la informació d’aquest.

A continuació podràs afegir l’article a la teva comanda mitjançant el botó “afegir  a la cistella” o bé “comprar”.

Una vegada hagis fet el tràmit de la comanda, t’apareixeran les pagines de pagament i enviament. Una vegada has introduït les teves dades, comprova que siguin correctes i prem confirmar.

Comprova també que la direcció d’enviament i facturació siguin correctes. Selecciona un mètode de pagament: Visa, Visa Electron, Mastercard, Paypal etc. Confirma la comanda. Rebràs un email confirmant la teva comanda.

2-Procés de pagament

Acceptem targetes de crèdit i de dèbit de Visa, Visa Electron, MasterCard, Transferència bancària, Paypal, entre d’altres.

Les dades es transmeten de manera encriptada SSL. Per al pagament amb Visa i MasterCard només s’accepten transaccions CES (Comerç Electrònic Segur). Després de verificar que la targeta està adherida al sistema CES, aquest connectarà amb el banc que l’ha emès per a què el comprador autoritzi la compra. Quan el banc confirmi l’autenticació, s’efectuarà el càrrec a la targeta. En cas contrari, la comanda es cancel·larà.

No guardem, ni registrem cap tipus de dades de la targeta, ja que aquesta informació és enviada automàticament des del dispositiu del client al seu respectiu banc. Les dades confidencials de pagament són transmeses directament i de manera encriptada (SSL) a l’entitat financera corresponent, per tant, en cas d’incidència amb el tràmit de la compra, s’ha de posar en contacte amb el banc.

3-Període d'enviament

Sempre que sigui possible, les impressions es fan dins de la mateixa localitat. Imprimir localment significa que la majoria dels paquets es lliura en 72 hores després d'haver realitzat i confirmat la comanda.

Cost d'enviament de comandes (el cost d'enviament pot variar en funció del tipus de producte)

Sempre podeu obtenir una idea més precisa del cost d'enviament d'una comanda al pagament d'aquesta. 

És possible que s'apliquin tarifes duaneres en funció de la normativa local quan enviem articles internacionals a través de les fronteres. La tarifa pot variar en funció del valor de la vostra comanda, límits de país i altres factors en funció del producte. El client final és responsable d'aquestes tarifes. 

4-Seguiment de les vostres comandes

El lloc web lapupicarrot.com facilitarà a cada client el número de seguiment per a poder estar informat de tot el procés. 

5-Quins països s'inclouen en cada àrea geogràfica?

Actualment, els països als quals es fa entrega es classifiquen en 12 regions geogràfiques:

 • Eua
 • Europa
 • Escandinàvia
 • Regne Unit/Irlanda
 • Alemanya
 • Canadà
 • Estats de l'AELC
 • Austràlia
 • Brasil
 • Singapur
 • Japó
 • A tot el món (Resta del món)

6-Quina és la nostra política de devolucions i garantia de qualitat?

Comandes defectuoses o danyades

Si reps comandes defectuoses, danyades, com ara danys en els productes lliurats, errors en el nombre o quantitat dels productes lliurats, o falta de qualitat del producte lliurat, pots realitzar una nova comanda. Cobrirem les despeses de la nova comanda (cost producte + despeses d'enviament) 

Posa't en contacte amb l'adreça electrònica del nostre lloc web: info@lapupicarrot.com.

Adreça incorrecta

En general, recomanem comprovar tots els detalls i fitxers abans de processar-los per comprovar-los. Tanmateix, si heu detectat un error en l'arxiu o l'adreça, o necessiteu cancel·lar la comanda per altres motius, només és possible si la comanda no s'ha enviat a imprimir. Si l'estat de la comanda és diferent de "Aprovat" (ja sigui "Imprès" o "Enviat" ), no és possible canviar o cancel·lar la comanda, s'imprimirà de totes maneres.Si vols, pots presentar una nova comanda amb una adreça actualitzada, però seràs responsable de les despeses de la nova comanda.

Si proporciones una adreça que el missatge considera insuficient, l'enviament serà retornat i eliminat de forma segura. Si vols presentar una nova comanda amb una adreça actualitzada hauràs de cobrir les despeses de la nova comanda. 

 No reclamat

Si no pots rebre la teva comanda a l'adreça proporcionada, ja que no et trobes en el teu domicili en el moment de l'entrega, és possible que els enviaments estiguin disponibles per a recollir-los a la seva oficina de correus local o al punt de recollida del transportista. Els enviaments que no siguin reclamats podran ser retornats al remitent. Per a aquests casos, haureu de tornar a fer una nova comanda (haureu de tornar a pagar les despeses d'enviament).

Devolucions

Si el producte no satisfa les teves necessitats, pots fer una devolució a info@lapupicarrot.com en un termini de 15 dies (comptant des de la data de compra). Per a sol·licitar una devolució has d'omplir el full de desistiment:

Pel present comunico que desisteixo del nostre contracte de compraventa amb el número de la comanda              del producte              rebut a la  direcció                                                                                  a nom del consumidor Sr/Sra                                         en data                .
Firma i data del desistiment. 

Envia'ns el producte en un termini màxim de 15 dies. Prepara el paquet, degudament embalat i envia'l pel mètode d'enviament que desitgis a:

C/Eslovàquia nº5, Escala A, 4º2ª. 08201,Sabadell (Barcelona). 

El cost de l'enviament és a càrrec teu i sota la teva responsabilitat. Per a què puguem tramitar la teva sol·licitud, és important que ens enviïs el producte dins de la caixa i embalatge original. 

Una vegada l'haguem rebut, procedirem a realitzar la devolució. Has de tenir en compte que poden transcórrer fins a 15 dies des que arriba, és revisat i tramitat. Si tot és correcte, procedirem a reemborsar-te l'import de l'article, excloent les despeses d'enviament. 

Si tens algun dubte respecte aquest procés, també pots contactar amb nosaltres (info@lapupicarrot.com).

Estarem encantats d'ajudar-te i resoldre els teus dubtes! La Pupi Carrot.